Termeni si conditii de utilizare WIFI cladiri de birouri

- Conectarea la WIFI se face pe baza consimtamantului tau, acordat la activarea WIFI de pe dispozitivul tau si este disponibila doar cata vreme te aflii in raza retelei noastre wireless.

- Utilizand Free WIFI in locatiile noastre, trebuie sa stii ca responsabilitatea și riscul de utilizare iti apartin. In ceea ce ne priveste, vom încerca întotdeauna să punem la dispoziție acest serviciu, dar acesta poate fi întrerupt, limitat sau scurtat datorită lucrărilor de întreținere și reparații, limitărilor / defecțiunilor de transmisie sau echipamentului sau din cauza unei situații de urgență.

- Nu suntem responsabili pentru datele, mesajele sau paginile pe care le poti pierde sau care devin direcționate în mod greșit din cauza unor întreruperi sau probleme de performanță cu serviciul.

- Ne rezervăm dreptul imediat și fără preaviz, să suspendăm accesul la serviciu dacă suspectăm că transmiti un virus sau orice alt program similar.

- Noi nu controlam și nici nu răspundem în nici un fel pentru datele sau conținutul pe care le accesezi sau le primesti prin intermediul serviciului de Free WIFI.

- Detalii cu privire la prelucrarea datelor tale cu caracter personal sunt disponibile la sectiunea Politica privind prelucrarea datelor. Prin accesarea serviciului nostru de Free WIFI, noi avem acces la MAC-ul dispozitivului tau, insa nu il prelucram in niciun fel si in niciun alt scop decat pentru a-ti oferi acces la Free WIFI.